Atelier Suzanne Dijkstra
 
Bedankje.jpeg

Ervaringen van cursisten

"Eindelijk ontdek ik over mijn schilderen wat ik al jaren niet wist"  A.

"Bedankt voor je lessen. Ik heb zoveel geleerd en enorm van genoten. Ik wens jij zou kunnen blijven, maar het is wat het is. Ik hoop om je weer te ontmoeten. Succes met alles die aanpakt en bedankt voor de motivatie en inspiratie. Vele groet ! L."

"Bedankt voor je inspirerende lessen! Door jou ben ik thuis ook weer aan het schilderen! En je hebt ervoor gezorgd dat ik veel meer naar de kleuren om mij heen kijk. Vooral hoe ik ze op het doek moet krijgen. Ik hoop je nog eens ergens tegen te komen. Liefs D."

"Een goede kans om van een aardige en artistieke vrouw, in een prachtig ruim atelier met mooi daglicht les te krijgen, Een aanwinst in Schoonhoven, ik ken Suzanne Dijkstra goed, ik vind haar schilderles aanbod een aanrader voor de creatieve mensen uit de Krimpenerwaard. Succes Suzanne! groet Bram"

"Hoi Suzanne, vandaag met veel plezier geschilderd, bedankt! Ik vond het resultaat zo leuk dat ik m ingelijst en opgehangen heb­čśügroetjes M."

  "Zij is op hoogte van de basistechnieken.Heb haar lessen ervaren als heel inspirerend. Zij weet nieuwe perspectieven te openen en daardoor leer je er n onderwerp op verschillende manieren te benaderen. Ze haalt je wel uit je confortzone, maar daar is de les toch ook voor!

          Dré"

  "Het was heel prettig en leerzaam, voor mij zeker, ik heb door haar ook een andere kijk op het schilderen gekregen en meer DURF gekregen. Een duidelijke uitleg bij alles en in de omgang een fijn mens. Maar wat ook fijn was dat als het eens [verkeerd] ging je toch het gevoel kreeg dat het goed was en zo je eigen creativiteit er aan kon geven.
Alleen maar lof voor Suzanne zoals ze het gedaan heeft, ik kan ze bij iedereen aanbevelen. Dit wilde ik even vertellen en verder voor iedereen veel plezier en durf in het schilderen.

         Cursist Joke R."